sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Sarbatoarea crizantemelor

                                                                                                Iasi, 03.11.2012







3 comentarii:

  1. Gradina Botanica din Iasi isi dezveleste in fiecare an in acesta perioada crizantema cu crizantema pentru toti cei ce Iubesc Natura,pentru toti cei ce iubesc frumosul,pentru toti cei ce IUBESC!!Felicitari organizatorilor caci in acest an s-au autodepasit! Este de eparte cea mai frumoasa editie din toate care au fost ...si toate acrea ua fost au fost "mai mult ca PERFECTE"!! Iar la anul care vine o sa fie si mai bine!!

    Semneaza ,
    Un iubitor de frumos,

    Sergiu Constantin Arustei

    RăspundețiȘtergere
  2. Sant incantata de repeziciunea reactiei de vedea aceasta adevarata parada a florilor de toamna,tu fiind un adevarat iubitor de natura si de frumos in general.Felicitari pentru cateva exemplificari postate pe blog,atat ca amintire a acestei toamne cat si un indemn pentru vizitatorii ieseni si nu numai de a vedea ,,pe viu,, ceea ce imaginatia inimosilor organizatori a oferit publicului un adevarat spectacol de culoare ..!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentariu postat pe facebook de Emma Dima!!
    Emma Dima






    Impresionanta pagina ! Paleta de culori a crizantemelor m-a impresionat. Cuvintele mele ar fi de prisos, deoarece aceste sublime flori, vorbesc ele insusi prin frumusetea lor. Iti doresc mult succes pentru a atinge telul pe care ti l-ai propus, si sper ca aceasta sa se intimple cat mai curand . Mult noroc !

    RăspundețiȘtergere